Cosul dvs. este gol

Informatii si comenzi la:
0721 095 448
Produse
Informatii

TERMENI SI CONDITII


Folosind site-ulwww.thesilverrush.ro sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, va rugam sa nu folositi site-ulwww.thesilverrush.ro.


www.thesilverrush.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.


Informatii generale


Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de internet www.thesilverrush.ro. Acest site este intretinut si administrat de S.C. The Silver Rush S.R.L.


Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON. Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.


Colectarea de informatii personale


www.thesilverrush.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor.


Toate informatiile legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de www.thesilverrush.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.


Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii). www.thesilverrush.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor legale autorizate sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


 

Folosind site-ul www.thesilverrush.ro sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, va rugam sa nu folositi site-ul www.thesilverrush.ro.


www.thesilverrush.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. 


Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.


 

Informatii generale


Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de internet www.thesilverrush.ro. Acest site este intretinut si administrat de S.C. The Silver Rush S.R.L.


Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON. 


Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.


Greseli de tiparire


www.thesilverrush.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, www.thesilverrush.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.


Utilizarea site-ului de catre persoanele sub 18 ani


www.thesilverrush.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in www.thesilverrush.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.


Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului www.thesilverrush.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.


 

Promotii


www.thesilverrush.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. 

Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. 

Promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. 

Reducerile din cadrul campaniilor in derulare nu se aplica retroactiv si nici nu se cumuleaza cu alte vouchere.

Comenzile se vor procesa in ordinea primirii.

Preturile sunt afisate pe site in LEI (RON).


Garantia oferita


Prin certificatul de garanție emis de SC The Silver Rush SRL, CUI J40/18319/2018, se atestă că produsele The Silver Rush - inele, cercei, brățări, coliere, pandantive, ceasuri - îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate în conformitate cu normele legale în vigoare. 


Termenul de garanție pentru bijuteriile din argint este de 30 zile pentru orice lipsă de conformitate existent la data vânzării.


 

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în acest Certificat de Garanție. 


Prin prezentul certificat de garanție vă asigurăm că bijuteriile The Silver Rush sunt marcate în conformitate cu marca de garanție proprie si marca de titlu, aceasta fiind autorizată de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor - Direcția pentru Metale Prețioase. Acest certificat de garanție atestă faptul că bijuteria este realizată din argint 925.Pentru o întreținere cât mai corectă a bijuteriilor The Silver Rush vă recomandăm:


Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezistă șocurilor mecanice.


Să păstrați bijuteriile în cutiile primite la achiziționarea produselor sau în alte cutii destinate bijuteriilor.


Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților casnice / brute sau a acelora în care există posibilitatea ca acestea să intre în contact cu substanțe ce conțin sulf.


Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților fizice.


Evitați contactul cu substanțele chimice, existând posibilitatea ca acestea să erodeze metalul.


Metalul prețios își poate pierde strălucirea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfumul, apa sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor sau sulf. În funcție de gradul utilizării, vă recomandăm ca bijuteriile să fie examinate și curățate de către un bijutier cel puțin o dată pe an.


Prin garantia oferită se asigură drepturile consumatorului, conform Legii nr.449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, și conform OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor.


 

Garantia oferita pentru bijuterile achizitionate de pe www.thesilverrush.ro cuprinde pietrele sempretioase ce intra in componenta acestora. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau similar. S.C. The Silver Rush S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza orice produs returnat de catre client daca respectivul obiect prezinta urme de purtare sau folosire.Plata produselor


 

Plata produselor comandate pe www.thesilverrush.ro se poate realiza in momentul livrarii produselor prin curier (ramburs).


 

Politica de returnare


Pentru inceperea procesului de returnare sau schimb, clientul are dreptul sa ne trimita o notificare in scris ca renunta la cumpararea (fara penalitati si fara invocarea unui motiv) sau ca doreste schimbarea produsului cu un alt model de bijuterie, in termen de 14 zile calendaristice, la adresa de email: ro.thesilverrush@gmail.com.


Returnarea produselor se face DOAR DUPA CE AM FOST INFORMATI IN SCRIS. Ne rezervam dreptul sa NU ACCEPTAM coletele retur fara o notificare prealabila.


Returnarea produselor in termen de14 zile calendaristice, se face doar la produsele achizitionate prin magazinul online The Silver Rush, si livrare prin firma de curierat Fan Courier, Dpd, Sameday. Nu acceptam retururi prin alte firme de curierat.


Contravaloarea de returnare se face prin OP sau transfer bancar, si se returneaza in termen de 10 zile.


In cazul in care se opteaza pentru schimbarea produsului, se aplica regulile de mai sus mentionate pentru returnare, iar daca prodului este mai scump se achita de catre client diferenta prin sistemul ramburs la curier, iar daca produsului este mai ieftin, diferenta se achita prin OP sau transfer bancar.


Mentionam, daca produsul a fost gravat (personalizat), sau achizitionat de firma The Silver Rush prin precoanda, clientul o sa aiba o restrictie de 20% din valoarea produsului.


Produsul returnat trebuie sa fie insotit defactura, certificatul de garantie, si cutia aferenta bijuteriei.Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (neutilizat, fara sa prezinte lovituri, zgarieturi, deformari etc), astfel se pierde dreptul de returnare.


 


 


 


 


 


 

spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de The Silver Rush S.R.L., CIF: RO40361608, Reg.Com: J40/18319/2018

thesilverrush.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.